Kunstenaar: Heynen Cor
HOME KUNSTENAARS OVER JMASTER.BE ZELF EXPOSEREN INLOGGEN
Biografie  
home > kunstenaars > fotografen > Heynen Cor > biografie

Biografie

Mijn naam is Cor Heijnen en ik ben geboren op 12 oktober 1964. Via het tekenen en schilderen van modellen op de kunstacademie ben ik ongeveer in 1995 ook in contact gekomen met de fotografie. Ik begon met een cursus fotos afdrukken en een cursus portret- / modelfotografie bij een plaatselijke fotoclub. Al snel viel mijn werk op bij de fotoclub en besloot ik dat ik verder wilde. Er volgde toen tweemaal de Topcursus Portfolio bij het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven. Dit leverde tweemaal een expositie op. Langs cursussen in de fotografie ben ik me ook steeds meer gaan bekwamen in andere kunsten.

Ik besloot toen om de hoogte van het niveau te toetsen en nam het werk mee naar de fotoacademie. In 2001 haalde ik mijn diploma aan de fotoacademie. Later heb ik in 2003 tevens de hogere specialisatiegraad in de fotografie behaald. In dezelfde tijd deed ik ook een opleiding multimediadesign.

Sinds 2005 ben ik mijn ervaringen gaan combineren. Ik maak dus kunst in de disciplines schilderkunst en fotografie. Maar ook digitale kunst is mij dus niet vreemd. Ook is er een mix van deze kunsten ontstaan die ik onder “mixed media” indeel.

Verder wil ik vermelden dat een gedeelte van wat mijn kunstwerken opleveren naar een goed doel gaat.Reageer per email.
Gallery Art.Jmaster   | Home | Artiesten | Over jmaster.be | Zelf exposeren | Inloggen