Kunstenaar: TwinArt
HOME KUNSTENAARS OVER JMASTER.BE ZELF EXPOSEREN INLOGGEN
Biografie  
home > kunstenaars > kunstschilders > TwinArt > biografie

Over Ons


TwinArt is als concept ontstaan, toen in 1977 twee mooie ventjes op de wereld werden gezet in Leiden. Al snel bleek dat deze twee mannetjes zeer creatief waren in de ruimste zin van het woord.

Al op 5 jarige leeftijd kliederden ze alles onder. Vanaf de lagere school maakte het kliederen plaats voor tekenen. Vooral schoenen natekenen vonden ze beiden erg leuk. Daarnaast werden ook auto's , vrachtauto's en motors nagetekend.

Op de middelbare school brak de periode van het muurschilderen aan. Eerst bij vrienden, maar al gauw bij onbekenden in huis en daarna ook in restaurants en overal waar mensen het leuk vonden om hun muren een andere look te geven.

De kunst werd door velen positief ontvangen, maar toch werd er nog niet echt werk van gemaakt en werd er nog niet echt met regelmaat gewerkt aan de kunst. Daarnaast hadden de twee het op een gegeven moment ook erg druk met hun carriere. Beide in hun eigen vakgebied. De ene in de grafische sector, de andere in de commerciele sector. In deze banen ging voor allebei zeer veel tijd zitten, aangezien ze allebei bij een klein bedrijf werkte. Toch werd er in de avond uurtjes zo af en toe nog wel tijd gevonden voor het nodige schilderwerk.

Begin 2006 werd er uiteindelijk, na aandringen van veel mensen, om werk te maken van het feit dat we deze gave hadden, besloten om toch wat meer tijd te gaan besteden aan hun creativiteit.

De naam TwinArt was geboren.

TwinArt is niet zomaar een naam dat uit het niets komt, want de betekenis is dubbel. Niet alleen staat de naam "twin" voor tweeling, maar ook voor het feit dat het origineel "als 2 druppels water" op de gemaakte reproductie lijkt. Het woord Art spreekt voor zich.

Omdat het concept door 1 van de tweeling om foto's digitaal te ontvangen werd verzonnen, was ook de tijd aangebroken om een website te lanceren. Dit is het verhaal achter TwinArt. De rest is toekomst muziek, of eigenlijk toekomst kunst...
Reageer per email.
Gallery Art.Jmaster   | Home | Artiesten | Over jmaster.be | Zelf exposeren | Inloggen