Kunstenaar: Keller Robert
HOME KUNSTENAARS OVER JMASTER.BE ZELF EXPOSEREN INLOGGEN
Welkom  
home > kunstenaars > kunstschilders > Keller Robert

Welkom op de Website van
Rob Keller - Kunstschilder/ Popzanger
Opleiding: Grafische vakopleiding, en Artclasses op buitenlandse avondacademie en bij bevriende kunstenaars.

Door mijn werk als professioneel popzanger, kwam ik in aanraking met heel veel verschillende mensen, en mede daardoor heb ik besloten om mensen te gaan schilderen.

Ik vind de mens fascinerend. En vooral de ogen, de spiegel van de ziel. Die komen ook in al mijn schilderijen, na 2005 voor. In de realistische, en de abstracte schilderijen. Dieren schilderen is ook een passie van me.

Mijn inspiratie krijg ik van de mensen om me heen, films, muziek en uiteraard de natuur. En de dagelijkse dingen die je zoal meemaakt. Dit probeer ik zo realistisch mogelijk weer te geven. Ook maak ik abstracte schilderijen, omdat ik me daar prima in uit kan leven.

Uit de categorie schetsen, kunt U een ontwerp kiezen om er een schilderij van te laten maken. Afmetingen schilderij in overleg.

En U kunt natuurlijk ook mijn website bekijken op www.hotart.nl

En mijn website www.kellerenkeller.nl gaat over mijn hele prof. zang carriere met mijn tweelingbroer,er staan fotos en onze hits op en nieuwe demo's, we hebben grote hits gehad in heel Europa, zelfs een nummer 1 hit!!!

Heeft U interesse in een schilderij, en wilt U daar meer over weten, of zomaar een berichtje achter laten. Dan kunt U dit doen via de witte envelop rechtsonder op deze pagina.

Mijn Schilderij Elvis wordt in 2008 gepubliceerd in het nieuwe boek van Roger G. Taylor \'Elvis in Art\'

Ik kreeg dit bericht van de staff van ArtWanted.com; We are pleased to let you know that your artwork has been accepted into one or more ArtWanted.com calendars for 2008. Here is a list of the dates/calendars your artwork will be featured in:
8/18/2008 - Sci-Fi / Fantasy (sweet inspiration) 2/7/2008 - Animals / Wildlife (Deer in winter) 5/26/2008 - Landscape / Outdoor (Beach)

En mijn schilderijen zijn ook te koop bij deze geweldige interieur winkel www.marijkeklaasen.nl/Reageer per email.
9817 keer bekeken sinds 07/02/2010
Gallery Art.Jmaster   | Home | Artiesten | Over jmaster.be | Zelf exposeren | Inloggen