Kunstenaar: Vernooijs Anne
HOME KUNSTENAARS OVER JMASTER.BE ZELF EXPOSEREN INLOGGEN
Welkom  
home > kunstenaars > kunstschilders > Vernooijs Anne

Mijn naam is Anne Vernooijs (1968), creatief therapeute met een eigen praktijk en moeder van drie kinderen. Ik ben in 1991 afgestudeerd als creatief therapeute aan Middeloo (tegenwoordig Hogeschool van Utrecht) In 2006/2007 heb ik  verschillende counselingscursussen gedaan en in Juni 2009 heb ik een voortgezette opleiding kunstzinnig counselen afgerond, waarin het hulpverlenen middels beeldende materialen centraal staat.

Naast mijn werk als therapeute en het moederschap teken en schilder ik al een aantal jaren. Ik heb in 2000 15 kinderboekjes geschreven en geïllustreerd. In 2007 kwam mijn eerste gedichtenbundel uit voor volwassenen, ook hierin stonden 6 tekeningen van mij.

In de zomer van 2007 heb ik een workshop schilderen gevolgd, waardoor ik ondanks mijn beperkingen door mijn reuma toch de kwast weer heb opgepakt. Het laatste jaar heb ik heel veel schilderijen gemaakt en heel wat geëxperimenteerd met allerlei verschillende materialen. Al snel verkocht ik mijn eerste schilderijen en werd ik uitgenodigd om mee te doen aan een expositie.

De reacties op mijn schilderijen zijn overwegend positief en dat motiveert mij erg om door te gaan, ookal is dat soms lastig met een gammel lijf en meerdere beperkingen.
Reageer per email.
6702 keer bekeken sinds 24/06/2010
Gallery Art.Jmaster   | Home | Artiesten | Over jmaster.be | Zelf exposeren | Inloggen