Kunstenaar: TwinArt
HOME KUNSTENAARS OVER JMASTER.BE ZELF EXPOSEREN INLOGGEN
Welkom  
home > kunstenaars > kunstschilders > TwinArt

Welkom


Bent u op zoek naar een mooi kado dat u uw dierbare wilt schenken? Dan bent u bij mij op het juiste adres. Ik zorg er voor dat u een kado kunt geven dat als geen ander is. Een mooie herinnering van diegene vereeuwigd.

Ik weet wat het is, als je een leuk kado zoekt en niet kan vinden wat nou juist voor die ene persoon uniek is. En als u al iets kunt vinden is het vaak een afgezaagd kado, dat de persoon in kwestie eigenlijk helemaal niet zo mooi vind. Het is een feit dat iemand extra blij is met een kado dat echt persoonlijk is. Twin Art zorgt ervoor dat u een kado geeft dat voor altijd is. En ik kan u garanderen: Succes verzekerd!!!

Het enige dat u hoeft te doen, is een foto van uw dierbare opsturen, digitaal of per post en diegene hoeft daar niets van te weten. De verrassing is des te groot! Ik maak dan een reproductie van het portret en u kunt zelfs nog (mits een email-adres opgegeven) de reproductie goed- of afkeuren. Als alles naar wens is, word het schilderij/de tekening betaald en ik stuur u deze per post op. Natuurlijk sta ik persoonlijk in voor eventuele schade tijdens het vervoeren van het stuk. Voor meer informatie en bestellingen, zie: www.twin-art.nlReageer per email.
5892 keer bekeken sinds 07/02/2010
Gallery Art.Jmaster   | Home | Artiesten | Over jmaster.be | Zelf exposeren | Inloggen